DORË PËR DORË DREJT SUKSESIT

Bëhu partner në rrjetin tonë të firmave (programi i partnerëve)

Si funksionon programi i partnerëve?

Programi ynë punon në bazë të marketingut të partnerëve: Kjo do të thotë, se partnerët tanë reklamojnë në zyrat e tyre dhe në faqet e tyre të internetit propozimet tona me broshura dhe /ose me banerë– broshurat dhe banerët e nevojshëm ofrohen falas nga MV24.

Ku është kurthi? Nuk ka të tillë! Thjesht duhet të vendosësh broshurat tona në zyrën tende dhe të integrosh banerët tanë në faqen tënde të internetit. Ja, kjo është.

Na dërgo email